Magbesvär

Lilleman har stora magbesvär.
Igen tänker ni nu? Men faktiskt har det ju varit bra i hans mage iaf senaste 1-2 månaderna..( himlarns svårt med tidsbegrep man har nu för tiden.. hehe)
Magbesvär orsakade av något så litet som 3-4 teskedar mosad banan 3 dagar i rad dvs fred, lörd, sönd..
Sedan söndag har vi fått byta bajsblöja på lilleman sisådär 10-15 ggr om dagen, lill rumpen börjar nu lysa lika rött som julgranskulorna som hänger i vårt fönster. Stackarn. Ett bajsblöjbyte 2-3 ggr per dag är vardag för oss, vilket hörtill med bebbar känsliga magar.
Nu är det smörja man ska trixa med hit och dit med också.. lite finurlig får man vara och köra varannan gång.. för visst Inityol är bra, men till en viss gräns är det bra, sen torkar det bara ut, då är fuktgivande salvor bättre. Så som sagt varannan gång funkar just nu.... mn hur länge vet jag inte. ;-)?

Nä nu hoppas vi att detta ska ge med sig snarast! För säkerhetsskull blev han idag grundligt undersökt av sin dr Emma med kandidat, gurglande skratt var allt som hördes från Theo och några blås flörtarprutar.
På fredag ska vi iaf till BVC för vägning då han minskat en hel del, och på måndag skulle Emma ringa upp oss för att höra hur läget var..(om det inte skulle ha försämrats så vi setts innan dess. Men nu håller vi tummar, tassar, tår här hemma att det vänder och att magen blir sig själv igen! )

Men trots alla dessa bekymmer så måste jag säga att jag har världens gladaste lille kille!!
Ler och skrattar mest hela dagarna fast att han mår dåligt, och himla skönt är ju det! Ända skillnaden är att han är lite tröttare än vanligt men det får man va när man är sjuk, goskillen vår.
I favoriten - gåstolen.. och mums så goda dom där leksakerna är!