En dag hemma

Idag fick lillan permiss och vi har därför sedan lunch varit hemma och bara myst. En överlycklig och stolt storebror har inte velat annat än att hålla, pussa och krama sin lillasyster. Alla favorit leksakerna plus lite till har "Tiile" fått låna och vagnen och sängen (den plats hon befunnit sig på) har blivit överfull av diverse grejer då han är en väldigt generös liten kille. Gärna ville han att hon skulle vara med inne på rummet och "leka bilar", men insåg rätt snabbt att hon inte förstod sig på såna lekar. Så då dög det att hon var i närheten där leken på gick, för annat gick inte för sig. Hade inte mamman och pappan varit så uppmärksamma hade lillsyrran fått sig en och annan matbit också av den snälla storebror som han är. En kort tur med vagnen har också hunnits med och ingen hjälp ville storebrodern ha, han är ju stor nu och kan "styyja sälv! Ajja bajja mamma, Inte helpa."

Då vår permiss tyvärr är över tidigt imorgonbitti så fick vår älskade kille nu på kvällskvisten åka hem till mormorn och morfarn. Detta så att han skulle slippa både en tidig morgon och att bli ledsen då syrran lämnade hemmet utan honom. Det var med tårfyllda ögon han vinkades av och hann inte stänga dörren innan saknaden slog emot något enormt. Såg genom fönstret hur han skrattade stort när han åkte iväg sittande bak på mormors cykel och det var om än med en klump i halsen en stor lättnad.
Nu längtar jag till imorgon och hoppas att vår lilla tjej ökat i vikt så vi slipper få tillbaka sonden och därav kan åka hem på permiss igen och mysa i massor tillsammans hela familjen.