Lego duplo

 
Som många vid det här laget vet så är jag en Buzzador vilket innebär att jag ibland kommer med i olika kampanjer. Dessa kan jag faktiskt själv styra över då jag väljer vilka kampanjer jag vill delta i eller ej. Det är dock inte helt säkert att man kommer med ändå, men ibland har man tur och då får man prova en produkt som man då ska buzza för sina vänner. I detta fallet sina barns vänner och ja såklart mina vänner är ju faktiskt dom goa föräldrarna som hakat på.
 
 
Jag och får väl då berätta att jag och Theo har nu haft turen att testa ett nytt duplo lego. Helt otroligt bra anpassat för dom lite mindre barnen.  Härligt glada färger, roliga former och stora lego klossar som är lätta att bygga med.
Redan innan kampanjens start var jag aldelens sprallig av glädje då jag kände att detta uppdrag skulle kunna bli ett av dom bästa. Så rätt jag hade!
 
 
Har under buzzningsperioden blivit många olika varianter av byggnader, alla såklart lika roliga att leka med och samtliga har fått mamma hjärtat hoppa ett skutt extra av stolthet över vad min son kan åstadkomma. Har även under buzzningsperioden  haft två åringens små kompisar på besök, samtliga fick prova på legot och det blev många glada skratt och utrop. Även en del tårar då alla vill leka och komma åt det skojiga legot. Den lilla nallen och dom fyrkantiga fönstren är helt klart super roliga, ja måste nog säga att det var dom som min son inkl vänner gillar allra bäst. Många titut lekar har det blivit med dessa. Att dom små dessutom klarar att bygga/förändra konstruktionen på sina byggnader utan oss vuxna som hjälp är ett stort plus från både oss och dom. 
Denna kampanj har helt klart varit omtyckt av hela familjen! Ja säkerligen små och stora vänner också.
 
 
 
Om man nu precis som jag vill få hem lego eller andra roliga och spännande produkter att prova helt gratis, hur gör man då? Hur gjorde jag?
För lite mer än ett år sedan blev jag nämligen tipsad av någon på facebook eller om det var det kanske på mailen om Buzzador och att det kanske kunde vara något för mig. Var inte första gången jag hörde talas om Buzzador, men var först nu jag verkligen fick upp ögonen.
 
För att inte göra det hela så långdraget så går Buzzador ut på att företag hör av sig till dem med nya eller uppdaterade produkter. Det kan vara allt från mat, elektronik, dryck, webbsajter m.m. Företagen vill skapa buzz runt deras produkter och varumärken. Det är där jag kommer in i bilden.
 
Man blir medlem på Buzzador, fyller i lite frågor angående sig själv, intressen, levnadssituation osv. Då och då får man mail om kommande kampanjer, då får man gå in på deras hemsida och svara på om man skulle vilja delta i kampanjen eller inte. Buzzador går igenom ansökningarna och väljer ut passande personer efter deras profiler och frågorna de svarade på, och efter en vecka eller två får man veta om man kommit med i kampanjen eller inte.
Man får då produkten hemskickad gratis, och vad man ska göra i gengäld är att pröva produkten själv och/eller med vänner, och ge sig ut på internet och berätta om man gillade den eller inte, vilket jag precis även gjort här nu.
Vill du också bli en Buzzador? Följ då den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Bemlan) https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Bemlan Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=Bemlan&lang=SE