Romantisk dejt för två

När vi fick vårt buzzador paket för några veckor sedan och Java fick nys om att det innehöll något ätbart och dessutom riktigt smaskigt för henne nämligen Doggy's feel Good patér kände hon att vi skulle så slå på stort så hon bad mig ta några fina bilder där hon med glimten i ögat bjöd in på till en romantisk middags dejt för två.Ja sa till henne att inte känna alltför höga förhoppningar så att hon inte skulle bli besviken om det inte gav någon respons. I nödfall har hon ju alltid nån hundvän hon kan bjuda.

Efter fotning fick Java stilla nerverna med en portion av kyckling & Lamm som visade sig vara en stor favorit hos donnan! Hon visste inte riktigt hur hon skulle bete sig. När maten landat i magen dock endast några minuter efter hennes bild publicerats hade hon redan 2 dejt förslag. Innan dagens slut hade hon ytterligare fått mail från 4 stilliga herrar som ville komma på middag och även en liten tjej fanns att välja bland. Hon valde tilsist en pudel herre vid namn Eliaz.

 
Eliaz bjöd Java in några dagar innan alla hjärtans dag, hon dukade upp till en riktig romantisk fest måltid. Och bjöd såklart på sin stor favorit som visade sig vara i toppklass enligt Eliaz tycke också.
 
 
Java är en väldigt matglad tjej, men som alla kines hundar kan hon även vara väldigt kräsen. Men Doggy Feel good paté har hon ätit med god aptit den ända hon först var lite tveksam emot var lever smaken. Men efter att ha luktat några omgångar på patén så slank även hela den portionen ner, vilket jag som matte ger bra betyg!
 

Förpackningarna är jätte bra som en måltid enbart i sig, helt utan tillsatt spannmål för de små hundarnas magar, men funkar även utmärkt som topping på torrfodret.

 

Doggy feelgood Delikatesspaté har nu ett toppen bra erbjudande till alla er som jag inte tycker ni ska missa – Klicka här för att komma till erbjudandet och låt era egna små fyrbenta vänner bjuda in till en lyxig middag!