Tillbaka till verkligheten. Vuxenvärlden

Imorgon börjar jag jobba igen. Tillbaka till verkligheten efter ett och ett halvtår i underlandet. Denna gång på ett nytt ställe, det med bra känslor, spännande ska det bli. Om än orsaken kanske inte är detsamma. Men att skaka av sig och gå vidare det är nog det bästa!

Verkligen dubbla känslor att börja om att jobba, och gå tillbaka till verkligheten: dels ska det bli skönt att återvända till vuxenvärlden och få ge järnet på jobbet igen, dels är det ångestfyllt att lämna min lilla pojke som faktiskt varit med mig dygnet runt sedan han kom till under den varma, blommande sommaren 2011.

På grund av det arbete jag har, och ojämna arbetstider, kommer antagligen bloggen till en början bli lidande. Men det är heller inte säkert, får helt enkelt se hur dagarna blir. Vill iaf ge ett varmt tack till alla er som läser mina fåniga inlägg och särskilt till er som till och med tar mod till er och tid till att kommentera! ;-) Detta har verkligen peppat mig att fortsätta blogga. Allt har varit skrivet med kärlek. Theo är trots allt det bästa som hänt mig och en dag när han är stor nog att förstå min konstiga humor och mina fåninga inlägg ska han få läsa bloggen och alla fina kommentarer.

Vill avsluta inlägget med tänkvärt citat av Astrid Lindgren (om jag minns det rätt är frågan) som min söta farmor sa till mig:
“Älska ditt barn. Älska, älska, älska det, så kommer folkvettet av sig självt”.