WiggelKart

Theo vill ha en Wiggelkart!! Så är det bara, han sa faktiskt de till oss(mig och Peter) redan då han låg och ruvade i magen! 
Lilleman berättade tidigt att en Bobby car var ingenting för han, han kan myket väl tänka sig en sån där jabadabado bil för dom är ju så himla läckra och skulle passa precis till hans smak och stil. Men...en wiggelkart SKA han bara ha i sin ägo en dag. Gärna en blå, eller en grön, fast egentligen är färgen inte alls så viktig!

För er som inte alls vet vad en wiggelkart så klicka på länken ovan ochläs texten nedan så hittar ni mer info, och kolla även in denna filmen så ser ni hur den fungerar.

Varför vill man då köpa en sparkbil WiggleKart istället för en vanlig bobby car? Det finns ett antal anledningar

Den största skillnaden mellan en bobby car och en WiggleKart är såklart drivkraften. På en bobbycar är man tvungen att komma framåt genom att använda sina ben. Det kan man även göra på en WiggleKart, men smartare är att få bilen att gå framåt genom att vrida ratten fram och tillbaka. Genom friktion och inre energi går bilen framåt, smått otroligt. De minsta barnen lär sig inte detta direkt, vilket gör att leksaken får en nytändning när de väl lär sig detta.

En wigglekart deluxe har riktiga gummihjul till skillnad från en bobby car som brukar ha vanliga plasthjul. Detta gör bilen mycket tystare vilket kan vara otroligt skönt som förälder. Det gör även bilen snabbare och vänligare mot ett inomhusgolv.

En wigglekart har så långt säte att det lätt kan sitta två på den. Två kompisar kan åka samtidigt eller så kan storasyskon kan visa småsyskon hur det går till att köra wigglekart.

Sätet är lågt närmast ratten, vilket gör att de minsta barnen, alltså de som har kortast armar och ben, kan sitta nära ratten och samtidigt långt ner.

WiggelKart köper du här


NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?