Magbesvär

Lilleman har stora magbesvär.
Igen tänker ni nu? Men faktiskt har det ju varit bra i hans mage iaf senaste 1-2 månaderna..( himlarns svårt med tidsbegrep man har nu för tiden.. hehe)
Magbesvär orsakade av något så litet som 3-4 teskedar mosad banan 3 dagar i rad dvs fred, lörd, sönd..
Sedan söndag har vi fått byta bajsblöja på lilleman sisådär 10-15 ggr om dagen, lill rumpen börjar nu lysa lika rött som julgranskulorna som hänger i vårt fönster. Stackarn. Ett bajsblöjbyte 2-3 ggr per dag är vardag för oss, vilket hörtill med bebbar känsliga magar.
Nu är det smörja man ska trixa med hit och dit med också.. lite finurlig får man vara och köra varannan gång.. för visst Inityol är bra, men till en viss gräns är det bra, sen torkar det bara ut, då är fuktgivande salvor bättre. Så som sagt varannan gång funkar just nu.... mn hur länge vet jag inte. ;-)?

Nä nu hoppas vi att detta ska ge med sig snarast! För säkerhetsskull blev han idag grundligt undersökt av sin dr Emma med kandidat, gurglande skratt var allt som hördes från Theo och några blås flörtarprutar.
På fredag ska vi iaf till BVC för vägning då han minskat en hel del, och på måndag skulle Emma ringa upp oss för att höra hur läget var..(om det inte skulle ha försämrats så vi setts innan dess. Men nu håller vi tummar, tassar, tår här hemma att det vänder och att magen blir sig själv igen! )

Men trots alla dessa bekymmer så måste jag säga att jag har världens gladaste lille kille!!
Ler och skrattar mest hela dagarna fast att han mår dåligt, och himla skönt är ju det! Ända skillnaden är att han är lite tröttare än vanligt men det får man va när man är sjuk, goskillen vår.
I favoriten - gåstolen.. och mums så goda dom där leksakerna är!

LussebullarnaBakade för dagen!
Nu är frysen full med lussebullar, och vi har något gott att fika inför kvällen, inte alls dumt.
Hur var det nu med den där inte äta kakor/ bullar, sötsaker dealen?
Vi tar det en annan dag va....

Träning?

Theo har börjat med intensiva träningspass här om dagarna, vi vet inte om det är någon form av armhävingar eller om det är någon ny kryp teknik. Inte han heller för han verkar inte helt uppskatta sin nya träningsform då han ganska snart efter påbörjad aktivitet blir rätt så irriterad..orsak? Det går inte så fort som han vill, eller så kommer han bakåt i stället för framåt eller vise versa.. Ja det är allstå inte lätt alla gånger!
Men i vilket fal, det är i alla fall tur att någon i familjen tagit tag i det här med träningen på alvar! För vi har det då inte..än i alla fall. ;-)