Härliga dagar

 
Veckan som varit har bjudit på ett gäng härliga dagar, kanske i varmaste laget för min svullna gravidkropp. Men man ska inte klaga. Och trots förkylning har vi hunnit med massa skoj. Både utflykter, byggprojekt, något enstaka bad, bär plockning, bak, mys och en hel massa bus. Att pappan i familjen avslutade veckan med att ta EM guld gjorde inte det hela sämre! Men nu längtar vi efter att få hem honom igen.
 
Vi befinner oss i stugan med undantag för sjukhusbesök (ja det blir en del då familjens minsting har lite väl bråttom ut, men förhoppningsvis kan h*n stanna åtminstone tills pappan är tillbaka på svenskmark) eller blomvattningen som också tvingar hem oss emellanåt, så täckningen är inte den bästa och därav inte alltid uppdateringarna vare sig här eller på instagram. Men ett gäng bilder i veckan bjuder jag på för dom som följer mig där (bemlan heter jag även där).
 
 

Liten blev stor

I onsdags fyllde lilleman två år!! Kan inte förstå, hur kan tiden gå så fort?
Såklart firades två åringen stort, med massa vänner gammal som ung på tårtkalas. Dagen avslutades med bad, grillning och ännu mera bus och en trött tvååring somnade ovaggad strax efter klockan åtta och sov till kl 10.00 morgonen efter. Men vem blir inte trött av att partaja?

Detta var inte första gången lilleman firades utan i söndags bjöd han in släkt och familj till stugan, på grillat, tårta och annat som hör kalasande till. Även då fick han en toppen dag som sent ska glömmas.
Massor med fina presenter har han också fått och det är fortfarande svårt att bestämma vad han ska leka med eller läsa av dessa grejer.

Här kommer bilder från bägge kalasen(nästan alla lånade från vänner då jag inte har någon fungerande kamera).


Helgen

Även denna helg så som många andra spenderades ute i stugan. Med undantag för lördagen då vi tog en dagstripp till Sundsvall (Ikea) Lilleman, mormorn och morfarn och jag. Kom hem en tusenlapp fattigare (hade räknat med minst det fyrdubbla så kreditkortet jublar) och desto mer prylar rikare. Möbel skruvningen har vi lämnat åt pappan i familjen, lite kul ska han allt få ha på sin första semester vecka ;-)

Theo som älskar att åka bil, tyckte trots många timmars bilåkning den dagen att det inte var tillräckligt och kunde inte förstå varför denna roliga resa plötsligt var över. Tur och retur och lille killen höll sig både vaken och var på ett strålande humör. Något som jag inte kan påstå att jag själv gjorde..,höll mig vaken alltså. Inte lätt att ha passerat 25 ;-) Fler bilturer till Sundsvall eller längre blir det helt klart framöver och då med en förhoppningsvis lika bil glad bebis som sin bror.