Lite kan roa!

Lilleman har ikväll lekt en bra stund med en kartong i nästan samma storlek som han själv, han kom snabbt på att den inte bara vara rolig att stå mot utan även klättra in i och sedan sitta och busa i. Kul att så lite kan roa så mycket.

Lillen som inte klarade sig från förkylningen, fick idag hoppa över även denna veckas simning, men efter påskuppehållet då rackarns kommer vi åter med nya krafter!! Även bus med kompisar fick vi tacka nej till idag, men vi laddar batterierna till veckan och hoppas att bästisen och gärna fler kompisar vill träffas för bus! :-)


Den finaste jag vet!

Gjorde ett (flera) tappert försök till att ta en bild på mig och Theo tillsammans.. Men jag förstår inte, inte ser väl vi (jag) ut sådär? ;-) Måste vara ngt fel på kameran..
Bjuder därför istället på denna underbart goa bild på lilleman i badet, då han var hos mormor och morfar där han var dom dagar jag var som dåligast! Finaste killen vår!

Här har orken inte kommit helt tillbaka, men sakta men säkert blir vi oss själva förutom den eländiga förkylningen som knackar på vår dörr! Än så länge är endast Peter drabbad, och lilleman iof om man räknar en snorig näsa. Men vi har varit sjuka nog...så det får stanna där!

Hoppas ni har en fin kväll.


Haft bättre dagar.

Efter en fruktansvärt jobbig natt och dag slutade det med att jag hamnade innanför NUS väggar. Är inlagd för misstänkt gastrit, och idag någon gång ska det göras en gastroskopi.
Theo som för övrigt är magsjuk var igår em/kväll hemma med sin pappa & farmor och Tommy. Under dagen var mormor'n på plats och tog hand om honom, och det är hos mormor och morfar han även spenderar natten då Peter inte alls började känna sig fräsch på kvällen. Håller tummarna här ifrån att det var falskt alarm! Blir aldelens varm inombords över hur fin familj vi har, ställer upp i vått och torrt. Likaså vänner som erbjuder sin hjälp och sitt stöd. Och kommer med fina peppande ord och kommentarer. Vad skulle jag göra utan dom(er)?!

Nu återgår jag till vilandet.
Då jag bloggar från mobilen så blir detta inlägg mest troligt inte kommentarbart pga strul med bloggappen.