Behov av fler par skor?!

Som ni kanske vet har jag senaste dagarna varit på skojakt då jag är i stort behov av minst 1 par skor.
När jag och lilleman ska ut och träffa vänner så står jag ofta handfallen flera minuter och tittar mig omkring tror nästan att jag ska behöva gå utan något på fötterna. Okej.. så illa är det inte. Jag har en hel del par att välja bland. Även lilleman börjar få en ädel skara till sin samling. Men mina kära högaklackar i en lekpark eller på en lång pw kanske inte alltid funkar. Så behov av fler par skor.. oh yes i'am.. men för den skull sa jag inte att ett av paren inte var hög klackade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En morgon full med bus!

Dagen har börjat sedan länge och lilleman har redan hunnit tömma våra skåp i hallen xantal gånger. Vi har hunnit med både morgonmys och en hel massa bus och det forsätter en stund till innan vi ska äta lunch och sedan träffa Jessie och Alwa-Lii. Idag ska vi, bli snygga i håret. (Vi mammor alltså) Får man väl hoppas. Men om jag gissar så kommer det bli super bra.
 
Nu ska jag fortsätta leka med den lilla vilden som går omkring här mellan rummen.. eller kanske snarare små springer.
 
 

Cupcakes med dumle och chokladfrosting

Jag vet! Choklad är (och kommer vara) ett ständigt återkommande tema när det gäller bakning här på bloggen.. Jag erkänner nu som så många andra gånger att jag är väldigt förtjust i choklad i alla varianter, både läckra backverk, en god glass, att dricka varmt eller kallt eller en läskande god choklad kaka i valfrit märke. Så länge chokladen är ljus! I bakverk så kvittar det om det är mörk eller ljus choklad. Men till vardags snaskar jag inte gärna på 70%-iga kakor.

För en tid sedan bakade jag dumle cupcakes. Dvs chokladmuffins med dumle i stoppat med en frosting som man inte kan annat än älska. Dessa har jag nu lovat och åter lovat att dela med mig receptet av. Här kommer det nu äntligt! Som vanligt säger jag Baka och Njut!