Valborgsmässoafton

Funderande ett tag på att gå till en brasa ikväll för lillemans skull, men beslutade mig för att stanna hemma då han fortfarande är för liten för att få ut något utav det. Att brasan tänds så pass sent som 20.00 var också en av orsakerna att mitt övervägande blev att stanna hemma då han gör natt kl 21.00 dumt att bryta det för en kväll endast för lite eld ;-)
Idag har vi varit ute två svängar och gått och ikväll får vi besök av mormor'n och morfar'n på fika. Någon lyxig valborgs middag avnjöts inte i detta hem, men det som lagades passade våra smaklökar utmärkt och mättade våra magar - nudelwok stod på menyn serverad med kall juice. Att middagen ätits ute i solen på balkongen var inte fy och skam! Fler såna em önskas.


Lek i vårsolen

Den härliga vårsolen fick mig inte bara att piffa i hemmet utan även att vilja förnya designen på bloggen. Gav Peter fria händer med den enda önskan om färg på bakgrund. Efter ca 20-30min pilande hade jag en ny fin design och jag är jätte nöjd! Vilken kille!! (Kan ju själv också, men blir inte lika bra resultat)

Annars har vi idag utan piffat hemma varit ute på granngården och gungat, och lekt i solen. Mysigt värre! Framför allt kul tycker Theo.


Balkongfix

Idag har vi städat och donat på balkongen. Vårblommor har äntligt fått hamna i jord i våra blomlådor och lite färgglada ljus och fina stenar är utbyta i lyktan även en färgglad plastmatta (bra för små händerna som kryper) har fått plats på vårt lilla balkong golv och plötsligt blev utemiljön så mycket mera välkomnande!
Att jag dessutom fick planterings hjälp hade jag väl mer eller mindre räknat med därav blommor i tyg variant i nivån som lilleman når. Men det behöver ju inte grannar eller besökare veta att det är ;-)