Mot operation

Har fastat hela dagen och inväntat bättring på mina prover. Men dom går snarare upp än ner..inte heller värken lr tempen har varit på min sida.
Men nu på några minuter är det dags och jag rullas ner på operation.
Får hoppas på det bästa men vet först då jag vaknar. Håll tummarna.
Mina underbart fina vänner Jessie och Emma med barn har varit förbi på fm och hållit mig sällskap. Med sig hade dom en jätte gullig present. Då jag var i behov av tandborste/tandkräm så blev bilden fotad då cellofanet var öppnat. Skulle ju ha tänkt på att ta en bild innan då det var så fint inslaget :-)
På em har både stora och lilla älsklingen samt mamma och pappa varit förbi en stund. Om än jag varit trött och skrämt besökarna med mina kräkningar vid försök till att sitta upp.(pga smärta) Så har det verkligen muntrat upp att få sällskap.
Nä nu ska jag visst rullas ner eller upp? Vete sjutton vilket håll jag ska, men nånstans iaf.. :-P

Stugmys

Vi har spenderat helgen ute i stugan, och vilket väder vi haft! Helt underbart. Härliga promenader, studsmatts hoppning, gungning, hälsat på granens hästar m.m Lilleman har till och med hunnit med att inviga poolen! Och oj så trevligt och mysigt vi haft det. Fler helger likt denna önskas.

Nu är vi hela bunten en nyans brunare lr rödare... Beror på vilket sken man tittar ;-) Lilleman har förstås inte solat, utan har varit väl insmord och badat mestadels med tröja men stunder nakenfis med solhatt. Men det förstod ni säkert!


Picknick i solen

Idag har vädret verkligen bjudit på strålande sol och ljuvlig värme. Så vi packade vagnarna och gick ner till Gammlia för picknick i gräset och såklart, sol chans för vår del, bus för dom små. Vi spenderade fyra timmar i solen och självklart hade endast barnen solkräm och solhattar på sig.. Sånt tjafs sysslar vi inte med, vi ska ju bli bruna?! Därav har min kropp nu mer samma färg som en räka eller kräfta, kanske en tomat? Samtidigt som andra delar fortfarande är blek likt en Alvedon, lite fräknar på detta ja och nu denna färg shiftning i rött... Visst låter det rätt snitsigt?

Vi hade iaf en toppen trevlig dag, och hoppas på fler varma dagar nästa vecka så vi kan göra om detta då! :-)
Här kommer bildkollage från dagen.