Årets andra skörd

Den är inte stor, men för en liten killes ögon och mage fullt tillräcklig.
Att han däremot inte förstår hur dom goda "gubbas" kommit fram där bland alla gröna blad och att det inte finns hur många som helst är tydligt. Men nästa vecka lär mer än halva landet lysa rött så då lär det finnas och bli över så även mamman och pappan får smaka.

Nu har vi väskan packad och åker ut till stugan igen, jag och lilleman. Förhoppningsvis bjuder helgen på sol, men även mys, kusin kalas och annat skoj.Härliga dagar

Solen har hittat hit igen (det för att stanna hoppas vi) och jag och lilleman har tillbringat några härliga dagar ute i stugan. Där av sällskap av mormor och moster Cissi med familj.
Förutom bad, lek och massa bus så har vi även hunnit med en sväng till Mickelbogård för att titta på fina djur som till lillemans förtjusning man även fick både klappa, mata och gå in till.
Ett kort besök hos grannarna blev det också, så katt älskaren Theo fick busa och klappa lite. Nu blir vi hemma några dagar för att sedan åka ut till helgen igen.


Utflykt

Igår lovades fint väder så lilleman fick ta ledigt från dagis och istället hjälpa mamman att packa en matsäck. Sedan begav vi oss ut på vägarna med Lycksele djurpark som mål, jag och lilleman, kusinen Filip och mormorn. Vädret var dock inte så vackert som lovat men solen tittade fram till och från och vi frös iaf inte. Och det bästa av allt.. Vi fick en toppen mysig dag. Theo var väldigt fascinerad av geter av alla dess slag, björnarna och samtliga djur i barnparken.
Att vi innan hemgång även hann en sväng på dollarstore var inte dumt det heller om än visakortet fick lida.