Önskekost

Doktorn sa att jag skulle få önskekost infattade allt vad godsaker heter. Så nu tog jag två chips från mamma utan att hon kan säga nått om det. / Lilleman


Vilken skörd!

Idag har vi en febrig liten kille här hemma, termometern har ständigt toppat över 40grader och matlusten lika med noll. Så mysfaktorn här hemma har varit hög allt för att lilleman fort ska bli frisk. Nu på kvällskvisten åkte morfarn till stugan för att vattna och kom hem med lite över 3liter jordgubbar som han skördat från vårt jordgubbsland. Inte illa! Och så gott kvälls fika tackar man inte nej till i första taget. Mums!


Bad, djur och busiga kusiner

Igår lyste solens strålar mot oss då vi slog upp våra blå. Självklart lockade ett bad och häng ute i den varma solen, slängde i väg mess till några av dom fina mammor som inte är ute på resande fot. Fick till min och Theos lycka med mig Mellanie, Leila med kusiner och även hans kusin Filip(systersonen) och Jenna och Alvin. Vi badade på lagunen tills trista moln täckte himlen, då promenerade vi iväg till 4h istället, för fika och en titt på djuren. Efter ett tag valde solen att kika fram igen och barnen fick väldigt bråttom tillbaka till badet. Så där blev vi ytterligare någon timme innan vi sedan gick ner till sjön för lite plask, bad och lek även där innan vi begav oss hemåt . Ja det var iaf trötta småttingar vi hade med oss hem. Leila och Theo passade på att dela vagn då vi gick mellan badet och 4h. Både mysigare och roligare blir det ju då. Idag har vi varit hemma och kurerat då vi har en febrig liten kille.