Walkin closet - SHOE CLOSET

Min sko garderob börjar äntligen bli klar! Bara lite små fix och sen är den tipp topp. Min pappa har gjort ett fantastiskt jobb som byggt den och förstått precis vad jag vill ha. ;-)


Plötsligt händer det!

Nä ingen trissvinst! Men nära inpå! (Kanske ska passa på att köpa en lott nu när turen finns med)
Någon viftade med sitt trollspö och magiska krafter måste gått igenom för Theo har fått en dagisplats. På vårt förstahandsval dessutom och börjar från och med jan. Exakt datum och avd får vi veta till veckan.

I kväll väntar smyckesparty och sedan utgång med ett gäng härliga brudar. Ska bli super skoj!Dagis!

Vi var ute i god tid och anmälde lilleman dom säger att man ska anmäla ca 6mån innan barnet ska börja. Vi anmälde då han var 5mån. Dvs för ganska precis snart 1år sedan. Vi tänkte att januari skulle han börja. Så var ute i mer än god tid.

Fick i veckan veta att han står på plats 8-9 på samtliga tre förskolor vi önskar. Och ännu längre bak på andra ställen eller liknande. Vilket innebar att han har plats tidigast i april kanske närmare sommaren?? Vi fick erbjudande om en ev plats i GRÄSMYR alltså flera mil härifrån.. Kunde finnas ngn i feb-mars på kortids förskolan på Teg också. Men efter samtal dit så inser jag att kön dit är milslång. Då jag dessutom är körkortslös är det inte något alternativ kan ju inte bussa runt halva stan med byten osv då man har jobb sen att passa.
Har även ringt runt till olika privata förskolor och kollat men det var lönlöst.
Nu har jag ändå en del dagar kvar, men man vill ändå spara till lov osv i framtiden. Så får nu till veckan prata ihop mig med min chef och försöka få göra något schema till nästa år, så jag har några pass per vecka iaf.

Så ni med små skruttar... Anmäl i tid!! Även om dom känns små nu ;-)