Våffelskål


Ännu en sånn där måste ha i skåpet grej jag känner att jag verkligen behöver.. Faktiskt! Har inte ni också såna? (Dom flesta används kanske max 1-3 ggr per år om ens det, men är ändå lika viktiga)
Tänk bara att fylla upp dessa små frasiga skålar med massa gott som bär och grädde. Perfekt efterätt ju då man inte hinner med någon mer avancerat.
Vad är det då kanske ni sitter och tänker? Men det är ju nämligen något så smart som ett våffeljärn där själva våfflan har formen av en skål. 
Våffelskålsjärnet hittade jag på http://www.coolstuff.se och därifrån kommer även bilderna. Priset för järnet är 499kr.

Hyaluronic Expert - Utvärdering

För några veckor sedan skrev jag om att jag via Buzzador fått möjlighet att testa kosttillskottet Hyaluronic Expert.


Jag har nu under snart 30 dagar testat dessa små kapslar som ska hjälpa till förutom mina vanliga rutiner med ansiktsvatten och  hudlotioner att få min hud vackrare, mindre torr och "fnösig". 


Hyaluronic Expert är ett kosttillskott med en unik kombination av vitamin C, hydrolyserat marint kollagen och hyaluronsyra vilka tillsammans ger synergier*. 
Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning och skyddar även cellerna från oxidativ stress. 
Kosttillskottet passar alla hudtyper, även torr och känslig hud, och rekommenderas som ett komplement till den vanliga, dagliga skönhetsrutinen.
Tabletterna innehåller jod och bör därför inte intas av gravida eller ammande personer, fiskallergiker eller barn. 
Dom rekommenderar att man ska äta tabletterna i 3 månader för bästa resultat.Mina 30 dagar har nästan passerat, årstiden börjar gå mot vår här i norr vilket i vanliga fall gör att min hud börjar bli friskare och mindre vintertorr. Men jag vill ändå tro att tabletterna hjälper till en hel del, då jag brukar vara "fjällig" bra tid in till sommaren. Medans nu är huden nästan normal. :-) 
Hade varit väldigt kul att fortsätta äta kuren ytterligare en tid för att utvärdera och se om det verkligen är tabletterna som jag tror det är och se om man kan bli än "vackrare" 


Små syrror


Idag har vi spenderat dagen hos C, Mindy fick då träffa sina kullsystrar. Oj så kul dom hade efter fyra veckor ifrån varann. Danne fotade dom små när dom  sprang runt på både gården och altan och busade.