Ny gamla leksaker


För någon vecka sedan fick vi hem en full påse med leksaker av en kompis(Isa). Leksaker som hennes tvåriga dotter numera inte längre hade något större nöje utav. Medans lilleman däremot kan ha större utbyte av grejerna några av sakerna är än så länge än tid bort innan han kommer börja förstå hur man leker med.(som dessa ovan) Men skojiga är dom att se på, speciellt när det är nya saker som man inte ser varje dag!
Sen är det ju för himla bra när man har vänner man kan få ärva eller bytt/låna saker från så här, för nya saker är ju så otroligt dyrt. Vi har köpt en del på loppis, men även fått större delen av just Isa och min syster Cissi! Guld värt. Så länge grejerna är tillverkade i plast eller i material som går att torka av tyckter jag att det går bra att köpa begagnat, men köper mindre gärna tygsaker som han ska suga på, då jag inte vet vem om tidigare har haft saken i munnen. Har ditt barn mycket nytt i leklådan? Köper du begagnat?

Mys söndagJo ni läste rätt, vi börjar den här dagen med en massa mys, och det är just precis hu den kommer fortsätta också. Lilleman tar nu en powernap, så nu är det Jamiras tur att hoppa in i badet. Hon tycker faktiskt att det är riktigt skönt hon med, om än hon brukar göra tappra försök att gömma sig innan själva processen är igång.
Att T gillar att bada ha jag ju redan talat om. Men då är han ju ingen hund heller! ;-) 
Har ni hund, och vad tycker dom om att bada/duscha?


Mumsigt värre med majskrokarMajskrokar är bra för mumsigt tycker Theo!! Toppen att dom är helt fria från både mjölk och gluten tycker vi! :-)
I natt har vi sovit hos lillemans mormor och morfar, dels då vi ville ha sällskap då pappan i huset är i Stockholm över helgen och hämtar hem en rally(?)bil med farbror Micke. Men även då febern kom smygande tillbaka där på em och en liten kille inte alls tyckte mamman var nå kul att titta på! Närmare kvällen sken han dock igen vår lille som en sol och idag är febern som bortblåst! Ett miljö ombytte för en dag gjorde med andra ord susen!
Just nu tar han en powernap i vagnen, efter en härlig promenad vi precis kommit in i från. Och jag och Jamira vi ligger så klart och brer ut oss över soffan..