Blondinen inte längre blond !

Idag har jag varit hos frisören ett besök som var väl behövligt då håret var mer än nött, klippte närmare 1dm på längden - men vem märker det då det alltid är i tofs numera? Men så skönt att bli av med det.
Och färgen? Vad sjutton hände?
Skulle få en uppfräschning, lite mörkare nyans, ev några slingor i detta! Blev endast det mörkare då det var förändring nog, inte vet jag men inte sjutton är jag blond nu? Jag kanske är färgblind? Känns nog bra om några dagar. Lilleman... Han skrattar bara åt sin mamma, han undrar nog vad för konstig mössa jag satt på skallen.

Hade lovat vänner lägga ut bilder efter frisörbesöket på bloggen... Kunde dock inte vara seriös på dessa :-P hehe
Lär nu i efterhand också ångra att jag publicerar dessa bilder i all framtid... (Får be Peter fota håret bakifrån senare)


Sittvagnen !

Nu är vi hemkomna efter en längre promenad än vi först planerat i det snöyrande vädret, tungstyrt och motvind gav mig ett ordentligt konditonspass och tacka gudarna att jag skippat mascara idag! Möte en pappa med vagn som skrattade gott då han såg mig, och beklagade sig över vädret - vill inte veta vilken nyans mitt ansikte hade då, att jag såg ut som en snögumma förövrigt det har jag redan listat ut!
Theo stor trivdes iaf i vagnen, somnade för att sedan vakna inne på barnenshus där vi stor handlade, så pass stora grejer att jag vet inte hur jag tänkte när jag trodde att jag skulle få det under vagnen? Fick alltså på hemvägen gå med kartongen trixlandes under en arm - med snönyrande tur nog hade vi medvind då! Theo han lessnade på att kolla på bilar efter stund och slöt sina ljuva blå och sover nu sött i hallen.

Nu ska jag packa upp våra nya grejer! Bilder på dessa kommer en annan dag. Nu får ni istället se Theo hel nöjd i sittvagnen!


Buss plingaren


Nu är vi framme tyckte Theo! Pinsamt, tyckte mamman ;-)

Igår gjorde vi stan tillsammans med Isa, och hör och häpna semeldagen till ära åts det inte en endaste liten semla! Har förövrigt inte gjort det i år, har bakat semelbullar, men dom lär nog ligga i frysen tills dom måste slängas om ingen semel fantast(mina föräldrar t.ex kommer på fika)- ni hör kanske hur imponerad jag är av detta fluffiga gräddiga bakverk. Fick nämligen vinterkräksjukan efter att ha ätit 1 ½ semla för några år sedan, efter denna upplevelse så är dom inga stor favorit längre .
Däremot fick vi här hemma marängsvish a'la Peter/Micke inte helt dumt det heller!

Lilleman han har fått sin första tand, den dök huxflux upp från ingenstans. Nu har v däremot haft några bökig kvällar och en rinnig näsa och jag tror minsann det är ännu en rakare på G. Men enligt "våra första böcker" fick vi dom alltid i par. Så kanske lilleman följer vår trend?

Nu ska vi packa oss ut för en promenad fö att inviga sittvagnen, så den inte här ett nyhetens behag imorgon då vi ska träffa små kompisarna! Lilleman hade kunnat använda sig liggvagn ett tag till, men då lille herrn försöker kliva ur denna/ställer sig upp för att spana på in omgivning i tid och otid, så får man ständigt vara på sin vakt och snarare bära honom under armen för att han ska hålla sig på plats, så är det nog på tiden för ett byte - där han han i denna vagn nu blir fast selad. Åter kommer om hur populärt det blir ;-)