Kvällsbak

Ikväll fick jag ett bakryck, dock var det cupcakes jag vart sugen på att baka med någon god frosting eller fluff. Självaste cupcaken dvs muffinsen tar ju inte någon längre tid att göra med sina 10-15min i ugnen och ynka minuter i tillagningstid. Ja det beror ju förstås på vad man har i dom också, men nu pratar jag om vanliga enkla hederliga vanilj eller choklad(vilken smak du vill) muffins. Men jag valde då att göra zoofluff till mina vilken ska göras helst kvällen före och sedan stå i kylen över natten och sen vispas lite till innan det är klart för att spritsas på muffinsen. (Om ni inte förstod det med zoo så är det förstås zoo godisarna jag pratar om)Om än det så här låter bökigt, så är det alla gånger värt både väntan och besväret. För så himla jobbigt är det inte! Speciellt inte då man dagar som denna fick hjälp av Peter att klippa alla små zoo godisarna innan dom skulle smältas tillsammans med grädden.

Recept på detta? Ja det kommer imorgon med det färdiga resultatet.

Bild på halvklara fluffet.


Motorkillen!

Igår fick vår motorgalna 1åring en fyrhjuling. För det ska börjas i tid.. Visst är det väl så ? ;-)
Men innan den väl monterats ihop så var lilleman så trött och det var läggdags, men idag har han fattat hur den funkar och det har körts för glatta livet i lägenhetens numera små ytor. Både ensam på sitsen eller med bästisen Alwa-Lii där bak, då både framåt och bakåt och hit och dit.
Kul värre! Nu längtas det ännu mer tills flytten då denna leksak kommer kunna nyttjas ännu bättre :-)


Spenderar byxorna på?

Tro inte att vi har problem att shoppa loss när det väl bär till..
Att innehållet i påsarna mest är till lilleman förutom nån enstaka grej som är presenter till en kär liten vän, det var kanske inte svårt att lista ut? Är lite så det brukar vara numera. Men har nu sett flera par skor(inte vinter dock) och kläder som ska få följa med mig hem nån annan dag här till veckan, men då måste lille herrns humör vara lite bättre än idag ;-)
Tack Mia och Amelia och såklart Cissi och Ellie för idag. Theo tackar så mycket för boken som just nu blir väl läst! Jag tackar för gott fika och trevligt sällskap!